Završne pripreme za realizaciju novogodišnjeg Pazara su u toku, a kako je i ranije najavljeno biće održan na tri lokacije i to na Trgu nezavisnosti, Trgu Bećir-bega i Trgu Sv. Petra Cetinjskog. Zbog najavljenih loših vremenskih uslova početak Pazara se odlaže za četvrtak 7. decembar.

“Gradske službe su, uprkos lošem vremenu, u poslednjih nekoliko dana intenzivirale aktivnosti na pripremi Pazara kako bi sve bilo spremno za obilježavanje novogodišnjih praznika uz bogat program koji će trajati do druge polovine januara. Odlučili smo se za odlaganje početka Pazara zbog najavljene kiše, uz nadu da će nas poslužiti bolje vremenske prilike u završnici kada ćemo nadoknaditi ovih nekoliko dana”, kazao je Andrija Babović, sekretar Sekretarijata za komunalne djelatnosti.

Uvjereni smo da će sugrađani, u zavisnosti od interesovanja, uživati u brojnim sadržajima koji će biti dostupni, posebno imajući u vidu da je novina bogatija ponuda za djecu, ali i ljubitelje starogradske muzike, starih zanata, kraft piva, tesportskih događaja koji će biti organizovani.

O detaljima programa svi zainteresovani biće obaviješteni putem sajta Glavnog grada, kroz objave na društvenim mrežama i na konferenciji za medije koja će biti održana sljedeće nedjelje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content